طرح های توجیهی

طرح های توجیهی
بخش مشاوره و مطالعات مقدماتی

طرح توجیهی چیست؟
 فکر می کنید به طرح توجیهی نیاز ندارید؟
گروه مشاورین ما به شما اطمینان خواهند داد که شما قبل از هر اقدامی ، تمامی اطلاعات لازم برای شروع کار تا رسیدن به هدف نهایی خود را کسب کرده اید و کاملا به آنچه میکنید و آنچه برای شما اتفاق خواهد افتاد آگاه هستید. تمامی سرمایه گذاران، واردکنندگان و صادرکنندگان نیازمند بررسی دقیق و تخصصی بازار و اطلاع از قوانین جدید حقوقی و اقتصادی هستند، بدین منظور پاسخگویی تمامی سوالات در زمینه تجارت بصورت جامع خواهیم بود. پیشنهاد ما به شما قبل از هر اقدامی با واحد مشاوره ما تماس حاصل فرمایید. 

لازم به ذکر است تکمیل نمودن این فرم هیچگونه تعهدی برای شما ایجاد نمی نماید و ما طبق قوانین موظف به حفظ اطلاعات و حریم خصوصی شما هستیم.
فرم درخواست مشاوره رایگان

درخواست طرح توجیهی

متقاضی یا سرمایه گذار هستید، جهت کسب اطلاعات بیشتر با توجه به حوزه مدنظرتان فرم مربوطه را تکمیل  بفرمایید، همکاران ما پس از دریافت و بررسی دقیق، در کمترین زمان ممکن، به شما جواب خواهند داد، پیشنهاد ما به شما که حتما قبل از هر کاری با واحد مشاوره ما تماس حاصل فرمایید. 

لازم به ذکر است تکمیل نمودن این فرم هیچگونه تعهدی برای شما ایجاد نمی نماید و ما طبق قوانین موظف به حفظ اطلاعات و حریم خصوصی شما هستیم.
فرم درخواست اطلاعات اولیه

تنظیم طرح توجیهی

 شفافیت و صداقت  در کار، جواب اعتماد شما به ماست ،
پیشرفت و وضیعت کاری که به ما سپرده اید را میتوانید روزانه  اینجا مشاهده کنید. 
اطلاع از آخرين وضعیت پرونده

 شاخص‌های اقتصادی طرح توجیهی

(بررسی شاخص‌های اقتصادی طرح توجیهی)
روش تجزيه و تحليل داده ها و اطلاعات
توجیه اقتصادی طرح , تجزيه و تحليل داده­ ها و اطلاعات با معيارهاي تحليل هزينه– فايده، ارزش خالص فعلی
(Net Present Value) و نرخ بازگشت سرمايه
(Rate of Return) انجام خواهد شد.
ادامه مطلب

بخش ارزیابی مالی طرح توجیهی

میزان سرمایه و هزینه طرح،  تامین مالی، هزینه سرمایه، میزان سودآوری، نقطه سر به سر، جریان نقدی، ارزش دار بودن سرمایه گذاری، جریانها و وضعیت مالی ،جريان وجوه نقدي طرح
(Cash Flow of A Project)، جريان اوليه (Initial Flow) جريان عملياتي (Operation flow) و جريان نهائي (Terminal flow).  نرخ تنزيل يا حداقل نرخ بازدهي مورد انتظار و ... 
ادامه مطلب

اجرای طرح توجیهی

بعد از پایان تمام مراحل نوبت به اجرای طرح رسیده، از این به بعد هم  با واحد های : تبلیغ، خرید، فروش، برند سازی و دیگر خدمات در کنار شما خواهیم بود.

نمایشگاه آنلاین

امکان ویژه برای به نمایش گذاشتن محصولات و خدمات شما در اروپا با بازدید کننده های تخصصی  که از طریق تبلیغات هدفمند به نمایشگاه ما رسیده اند برای اطلاعات بیشتر با واحد نمایشگاه آنلاین تماس بگیرید.
نمایشگاه آنلاین

ثبت انواع شرکت در اروپا
تخصص ماست

شما به هر دلیلی تصمميم به ثبت شرکت در اروپا
گرفته اید، هر گونه اطلاعات غلط و فریبنده میتواند مسیر کاری و زندگی شما را عوض کند. سعی ما بر این خواهد بود که با دادن اطلاعات واقعی و دقیق، تمامی جوانب را برای شما روشن کرده، تا شما بتوانید با چشمانی باز و آگاهی کامل به هدف خود برسید.
واحد ثبت شرکت

صادرات، واردات

تبلیغ هدفمند، یافتن خریدار، فروش، اخذ مجوز های لازم، ترانسفر، امور گمرکی و مالي و در یک جمله طراحی واحد فروش موفق برای شما در اروپا تخصص ماست.

واحد فروش

طرح توجیهی چیست؟


مطالعه‌ای است برای پاسخ به سؤالی بسیار ساده: آیا ایده‌ی مورد نظر (در رابطه با کسب‌وکارمان) امکان‌پذیر است؟
 در حالی که در ظاهر ساده‌ به‌نظر می‌رسد، پیدا کردن پاسخ آن اغلب متضمن صرف انرژی‌های قابل‌توجه به‌منظور جست‌وجو در حیطه‌های گوناگون است. مواردی چون رقبای موجود در بازار، گزینه‌های مالی، ملاحظات فنی و تولیدی، عوامل فراوانی برای بررسی توجیه‌پذیر بودن راه‌اندازی هر کسب‌و‌کار تازه هستند. در ادامه به شما خواهیم گفت که چه زمانی برای آغاز فرایند تهیه‌ی طرح توجیهی مناسب است؟ مواردی که لازم است در گزارش نهایی یافته‌هایتان به آن اشاره کنید کدام‌ها هستند؟ شایسته‌ترین فرد برای انجام این تحلیل چه کسی است؟ و پرسشنامه‌ها چگونه برای یافتن پاسخ برخی از فوری‌ترین سؤالات طرح توجیهی به کمک شما می‌آیند.
مطالعات امکانسنجی و طرح توجیهی فنی و اقتصادی شامل یک پکیج مطالعاتی می باشد که هر سرمایه گذاری قبل از اقدام به سرمایه گذاری و شروع عملیات ساخت و یا فعالیت نیاز به تهیه یک گزارش طرح توجیهی دقیق از وضعیت صنعت یا خدمات در نظر گرفته شده در بازار واقعی می‌باشد.

 فکر می کنید به طرح توجیهی نیاز ندارید


کارآفرینان برای صرفه‌جویی در پول و زمان، و اغلب برای اینکه بدون فوت وقت وارد بازار شوند، ممکن است پیش از انجام طرح توجیهی وارد بازار شوند. این کار می‌تواند با اول شدن کسب‌وکارتان در بازار نوظهور منفعت‌آور باشد یا می‌تواند در صورت مواجهه‌ی کسب‌وکار نوپا با موانع پیش‌بینی نشده نتیجه‌ی عکس بدهد.

برخی از دلایلی که ممکن است بخواهید این نوع از پیمایش را دور بزنید عبارت است از:
  • مؤسسان یا کارآفرینان بر اساس تجربه‌ی شخصی یا مدل‌های کسب‌وکار موفقِ مشابه می‌دانند که فعالیت اقتصادی مد نظر توجیه‌پذیر است؛
  • شما هنوز نتایج به‌دست آمده از آخرین پیمایش‌ها را معتبر می‌دانید و فکر می‌کنید تغییرات به اندازه‌ای نبوده است که لزوم تحقیق جدیدی را مطرح کند؛
  • هزینه‌های مالی و زمانی، به اتمام رساندن کامل طرح توجیه‌پذیری را با مانع مواجه می‌کنند.

مؤلفه‌های کلیدی طرح توجیهی


طرح توجیهی می‌تواند شامل موضوعات متنوعی باشد که بر روی کسب‌وکار جدید شما تأثیر می‌گذارند، اما موضوعات مورد بررسی اغلب در یک یا چند دسته‌ از موارد زیر قرار می‌گیرند:

تکنیکی
آیا تکنولوژی به‌خصوصی را که شروع کار شما به آن وابسته است در اختیار دارید؟

اقتصادی
شرایط اقتصادی زمان حال و آینده را که می‌تواند بر توانایی بازار یا تمایل به خرید محصولات یا خدمات شما تأثیر‌گذار باشد، در کنار هر منبع اولیه‌ی جریان نقدی در نظر بگیرید.

قانونی
این مورد برای بررسی امتیازها و حقوق ثبت‌شده‌ی قانونی، کپی‌رایت، یا دیگر انحصاراتی است که ممکن است ایده‌ی شما را تحت تأثیر قرار بدهد.

عملیاتی
آیا به یک ویترین فروشگاهی برای معرفی محصول‌‌تان نیاز دارید؟ کارکنان؟ سربرگ شرکت؟ هزینه‌ی تمام کارهای عملیاتی‌ کسب‌وکارتان را یادداشت کنید.

برنامه‌‌ی زمان‌بندی
اگر قرار است محصول‌تان را برای فصل خاصی یا پیش از یک رخداد تولید کنید، حتما باید این محدودیت زمانی را در برنامه‌ی کاری‌تان لحاظ کنید.

قابلیت عرضه در بازار، این دسته خود شامل زیردسته‌های فراوانی است:
  • رقبا؛
  • سطح تقاضا؛
  • جاهای ویژه‌ (niches) اشغال نشده‌ی بازار؛
  • بازارهای هدف، شامل اطلاعات جمعیت‌شناختی خاص و عادات خرید؛
  • بازاریابی حضوری در برابر بازاریابی آنلاین.
 خلاصه‌ی اجرایی
 نکات اساسی و خلاصه‌ی کلی از داده‌هایی ارائه کنید که بعدا آنها را شرح خواهید داد. مهم‌ترین جزئیات را پوشش دهید، زیرا بسیاری از افراد تنها همین بخش را مطالعه خواهند کرد.

مشخص کردن ایده
در این بخش به ذکر جزئیات درباره‌ی محصول، خدمات، شرکت، اَپ، یا هر چیزی می‌پردازید که مشغول بررسی‌ آن هستید. عوامل متمایز‌کننده و ارزش‌های منحصر‌به‌فرد، همچنین ذکر هر مانع موجود مانند محصولات دارای نام و کارکرد مشابه، به این بخش تعلق دارد.

تحلیل بازار
تمام اطلاعات دست اول و پیشین که در اختیار دارید در این بخش نمایان می‌شوند؛ از تحلیل رقبا تا رفتار خریداران و بخش‌ بندی بازار. وجود بازاری قوی برای دستیابی شما به موفقیت حیاتی است، بنابراین در بسیاری از گزارش‌ها به تفصیل به این بخش پرداخته می‌شود.

سودآوری و هزینه‌های عملکردی
اگر می‌توانید زمان احتمالی کسب سود را مشخص کنید، آن را در این بخش ذکر کنید. شما همچنین باید جزئیات هزینه‌های روزبه‌روز عملکردهای کسب‌وکارتان و موارد مورد انتظار در بازه‌ی زمانی کوتاه، متوسط و طولانی را در این بخش شرح دهید.

نتیجه‌گیری و توصیه‌ها
در نهایت باید به این پرسش پاسخ بدهید که آیا این طرح توجیه‌پذیر است؟ برای یافتن پاسخ‌ این پرسش بزرگ تمام داده‌ها را در نظر بگیرید.

Share by: